Verdens Dårligste Musik » De Spiller Det Meste Af Lortet På P3!

Billede: Canva.com

Kan du huske dengang, hvor man synes, at de spillede god musik i radioen? Det kan jeg heller ikke. Jeg har idag haft mange tanker om verdens dårligste musik, og tanken blev selvfølgelig udledt af, at jeg sad bagsædet i min svogers bil. Det var selvfølgelig ikke mig der styrede musikken, da jeg ikke havde shotgun, men blev rimelig gnaven, da vi skulle høre P3.

Jeg ved slet ikke, hvad alle de lorte kunstnere hedder, som de hele tiden vælger at spille på P3, men er ret sikker på, at de har fundet på lortenavne såsom TopGunn og Djämes Braun.

Kan du lide at lytte til verdens dårligste musik? Så er du måske ligesom min søster. Jeg har lavet en liste til dig, så du kan fyre skodmusik på dit musikanlæg.

Liste - Verdens Dårligste Musik!

  1. TopGunn - Dejlig
  2. DanneBros - Dit Telt eller Mit Telt?
  3. Djämes Braun - Farlig Tiger
  4. Mads Langer - Heartquake
  5. Rasmus Walter - Endeløst
  6. Kesi - Vant Til
  7. SIVAS - D.A.U.D.A ft. Gilli
  8. Kidd - Ik lavet penge
  9. Tessa - 'Ben'
  10. Bro - Sydpå

Jeg gider ikke engang at nævne mere end 10 sange, når det kommer til verdens dårligste musik. Jeg tror, at du har fået et meget godt billede af, hvor meget lort de spiller på P3. Jeg håber godt nok, at du er enig!

Jeg vil dog ikke hate på alt musik de spiller i radioen, og selv DR har lavet nogle radiostationer, hvor de spiller noget musik, der godt kan lyttes til. Jeg forstår bare ikke, hvorfor de gemmer deres bedste radiokanal P6 væk, så man kun kan høre den på DAB radio…. WTF?

Jeg snakker selvfølgelig om legenden Jørgen de F***** Mylius. Han forstår at vende nogle gode plader i radioen, og hvis du støder på programmet Eldorado, så har det helt sikkert Mika’s varmeste anbefalinger. Keep up the good work Mylle.

Tak til avXperten

Afslutningsvis vil jeg gerne sende et stort tak til avXperten, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed.


Mangler du et nyt stereoanlæg til at høre nogen ordenligt musik på? Så kan du finde et nyt stereoanlæg samt mange andre fede gadgets og elektroniske komponeter på avXpertens hjemmeside.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Ens tanker falder på en lang række ting, når man hører ordene Sverige og reggae …
Læs mere
Vil du lære at spille ukulele? Det er så nemt, at selv et barn kan finde ud af d…
Læs mere
Ikke at jeg selv kan spille alle sangene, og det kan også gøre mega nas i fingre…
Læs mere
Det var noget af en tårevæder. Jeg sidder dagen derpå, efter jeg var til endnu e…
Læs mere
Når jeg sidder i min eagen verden og skriver blogindlæg, gør jeg det stort set a…
Læs mere
John Mayer vender tilbage i Boxen i Herning, og jeg er så heldig at have fået bi…
Læs mere
Mine børn og jeg elsker at høre musik. Det eneste problem er bare, at vi ikke li…
Læs mere