Om MikaVandborg.dk

Hvis du ikke allerede har læst det der står ude i højre side af min hjemmeside, eller i bunden, alt efter om du sidder på din gamle iphone eller en bærbar, så kan jeg gentage mig selv.

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod. Jeg kan afsløre at jeg overhovedet ikke hedder Mikavandborg, jeg faldt over navnet på internettet og synes at det lød godt som et alter ego.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani - uden sammenligning er jeg kræsen og jeg sætter ikke pris på dyre og kvalitetsting, jeg må indrømme at jeg tror, mange der siger de gør det, gør det bare for at prale.

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Du kan ikke komme i kontakt med mig. Jeg har fået brokke e-mails og spam da jeg lod mit e-mail være online. Så derfor har jeg valgt, ikke at gøre det, nu bliver jeg nok, næppe, med mit skjulte liv, en stor og kendt blogger der får store brand deals, men derfor har jeg alligevel tilmeldt mig hjemmesider der giver økonomisk støtte til små bloggerinder som mig.

Det betyder at du i samtlige indlæg, ville se at jeg har nævnt noget godt om et firma og jeg linker til et firma på internettet. Jeg har skrevet i toppen af alle mine indlæg at de er reklame, ligeledes igen i bunden. Hvis ikke du synes om den type blog, så er det nok ikke her du skal læse - Ja, rent faktisk forstår jeg slet ikke hvorfor du gider at læse mine indlæg..

Jeg er en notorisk brokkerøv og skriver måske i et et sprog du ikke er vandt til på internettet. Det betyder dog ikke at jeg er ude på at sprede rygter, falsk information eller på nogen måde få dig til, ikke kunne lide ting.

Det er dog mit opgør mod at samtlige bloggere bare synes at alt på nettet er perfekt. Det kan jeg ikke rigtig klare.

Ved at ALT ved mig er falsk, er jeg måske den mest ÆGTE blogger på nettet? Det er i hvert fald en anden måde end at forsøge at stille sig frem på instagram og billedliggøre det såkaldte, perfekte, glansbillede af et liv som ingen jo lever. Hvis jeg havde modet, hader jeg som andre, og meget få, stillet mig frem med mit eget navn, og min egen familie, og vist hvor grim jeg er når jeg står op om morgenen, vist at jeg har flere deller end jeg har lyst til og at alt min mad, bestemt ikke, er instagrammable.

Adskillige afsløringer har vist at disse tøser på nettet, slet ikke lever et liv i nærheden af det de fremstiller.

Min blog her, er i virkeligheden bare en skraldespand for indhold, som måske ikke bør være skrevet, men alligevel, nu er du her.. Måske du har fået en oplevelse?

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG