Hvad Er Ghosting?

Billede: Pixabay, PublicDomainPictures

Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, singler og personer, der dater.

Det betyder, at den person, man skriver med, ses med eller decideret dater, lige pludselig forsvinder ud af dit liv fra den ene dag til den anden. Det vil sige, at du ikke kan få kontakt på telefonen eller på sociale medier, da du med stor sandsynlighed er blevet blokeret. Det er også den situation, hvor du står tilbage med et utal af spørgsmål og simpelthen ikke ved, hvad der foregår.

Der kan være mange grunde til, hvorfor man pludselig vil forsvinde ud af en anden persons liv, men det især er den digitale udvikling, der er den største grund. Mange har en tendens til først at mødes over eksempelvis sociale medier, og derfor bliver det også nemmere at skjule eller gemme sig, hvis man nu fortryder. 

Det er nemmere bare at cutte kontakten i stedet for at skulle mødes og sige, at man ikke vil ses mere. Man skal ikke stå i en akavet situation og man behøver ikke at skulle tænke eller forholde sig til den andens følelser. Det bliver simpelthen bare den nemme løsning, fordi man heller ikke skal stå til ansvar for ens beslutning. Man kan bare blokere det hele for efterfølgende at komme videre med ens liv hurtigt og smertefrit.

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hos Perlen Odense kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af Sif Jakobs produkter. Herfra siger vi tusind tak.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Hvad er mine dårlige vaner?  Lad os se hvor lang listen bliver :) Af o…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere
Findes der dårlige ting ved sociale medier? Det korte svar er; JA!  L…
Læs mere