Hader BIF - Derfor Hader Vi Brøndby

Billede: Jumpstory

De har haft en særlig status i dansk fodbold igennem flere årtier. Nogle elsker dem, andre elsker at være dem - og mange andre hader dem. Vi taler selvfølgelig om Brøndby-fans. 

Hader BIF er blevet et fast udtryk hos mange fodboldfans, når de gulklædte fans kommer til byen. Hvorfor hader folk BIF? Hvis du ikke ved det, så får du her et par stærke bud derpå!

Hader BIF - Derfor hader vi Brøndby

Hvorfor hader vi BIF? Jo, nu skal du høre et par stærke bud på, hvorfor mange hader BIF - og især deres fans.

1 - De er selvfede

Der er bare ikke noget som fans, der altid skal fortælle, at de er så meget mere fan og bedre end andre fans ved hver given lejlighed. Vi kommer ikke uden om, at Brøndby i mange år har haft en stor opbakning, som mange andre klubber også ville elske at have, men blot fordi man har et arbejde og en familie, som man skal passe og derfor ikke kan rende rundt og lege en misforstået teenager, betyder det ikke, at man ikke er en stærk fan, som støtter sin klub i med- og modgang. Så skru ned for charmen, det vil hjælpe meget!

2 - Græshoppeffekten 

Hvis Brøndby-fans ikke kan forstå, hvorfor de næppe får julekort af andre fangrupper, så kan de tænke lidt over græshoppeeffekten. De har det med at ødelægge alt på deres vej. Der er utallige historier om indvarderinger af baner, ødelæggelser af tog, barer og voldelige episoder, når de maskeklædte og gulblusede drager hen over landet. Hader, hader, vi hader BIF... Kan man undre sig over det, når de opfører sig sådan?

3 - Kom nu ned derfra!

Det er snart som at høre Liverpool-fans, når Brøndby-fans skal fortælle om deres vidunderlige klub. Ja, ja, det er næppe gået nogens næse forbi, at Brøndby har opnået nogle ting igennem historien. Men når der konstant udstedes nye aktier i en så voldsom mængde, at toiletpapir står som et dyrt alternativ, så er det konstant på diverse rigmænds nåde.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for at støtte mine besynderlige meninger. De sælger alt muligt lækkert fra dansk design, som fx y-stolen som vi alle kender og elsker.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, …
Læs mere
I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Hvad er mine dårlige vaner?  Lad os se hvor lang listen bliver :) Af o…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere