Bedste Hadegaver Til Kvinder

Billede: Billede af OpenClipart-Vectors fra Pixabay

I virkeligheden findes der nok mange hadegaver, man kan give til en kvinde, men der er helt sikkert nogle der er værre end andre. Det kommer også tit an på hvor godt man kender personen, jo bedre man kender dem, jo dårligere gave kan man give.

  • Her kommer der nogle bud på hadegaver, som du kan give til din evige singleveninde, din kæreste-kedelige veninde, din mor eller søster.
  • En biografbillet til en person. Findes der noget værre, end at blive påmindet om ens civilstatus, det kan man i hvert fald blive, når man kun får en billet og ikke to.
  • Et gavekort til bridgewalking, til kvinden der lider af højdeskræk. Mange mener, at hvis man ser sin frygt i øjnene og udfordrer den, så forsvinder den. Men det er tydeligvis folk, som ikke lider af skrækken selv, som mener det.
  • En farverig tie-die buse, til kvinden som altid går i sort, fordi det slanker. En hentydning til at hun godt kunne trænge til at tabe sig.
  • Et sexlegetøj, til hendes 30års fødselsdag hvor hele hendes familie er med, inklusiv hendes kæreste. Så kan både hende og kæresten få røde kinder.
  • En pose med 2kg solsikkefrø, til kvinden som er bange for fugle. En god måde at overvinde hendes fugleskræk, er at spise som fuglene.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette tekstindlæg. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis shoppe Sif Jakobs tilbud. Det betyder at Perlen Odense får et link i dette tekstindlæg.

Advarsel: Jeg kan ikke holde styr på hvilke artikler der er mest reklamerende, men hvis du tager udgangspunkt i at alle mine blogindlæg er promoverende materiale for en virksomhed, og indser at hele internettet er betalt af nogle med en agenda, så er du godt forberedt. Jeg er ikke i tvivl om at meget af det jeg skriver er både faktuelt forkert og usagligt, det eneste jeg vil sige er, jeg har ingen onde intentioner, men husk din kritiske sans.

Om MikaVandborg.dk

Mikavandborg er mit andet jeg, og min egen personlige blog, hvor jeg skriver om alt det, der interesserer mig og alt der er skod.

Musik er min passion, men jeg er også ret vild med at lave dårlig mad, forfærdelige DIY-projekter, og spæde til forbrugsfesten med min købemani

Når jeg ikke blogger, lever jeg et ustruktureret familieliv i en lille landsby lige uden for en større dansk købstad, hvor jeg nok aldrig flytter fra. Mit private familieliv er ikke en del af min blog.

Læs mere OM MIG

Din mand, kæreste, bror eller ven fylder rund og du vil gerne lave lidt fis med …
Læs mere
Ghosting er et fænomen, der er begyndt at blive mere og mere hverdag for, især, …
Læs mere
Vi kender alle situationen, hvor man har aftalt en date, men simpelthen ikke ork…
Læs mere
Hvad er mine dårlige vaner?  Lad os se hvor lang listen bliver :) Af o…
Læs mere
Nu og da kan vi alle komme i en situation, hvor man bliver spurgt om at tage en …
Læs mere
Danmark har sine dejlige sider, men det er ikke alt sammen rosenrødt. Der er ogs…
Læs mere
Findes der dårlige ting ved sociale medier? Det korte svar er; JA!  L…
Læs mere